INGREDIENCE: 400 g žampiónů, 200 g pórku, 1 malá cibule, 2 lžíce oleje, 2-3 lžíce bílého vína, 1 lžíce Solamylu, 2 stroužky česneku, Glutasol, sójová omáčka, sůl, petrželka. POSTUP PŘÍPRAVY: Oloupané žampióny nakrájíme na kostky. Očištěný pórek nakrájíme na tenká kolečka. Oloupaný česnek a cibuli velmi jemně rozsekáme. Na oleji osmahneme cibuli s česnekem, přidáme žampióny, sůl, bílé víno a podusíme. Během dušení vmícháme nakrájený pórek, Solamyl a Glutasol. Měkké žampióny dochutíme sójovou omáčkou, případně solí a posypeme jemně nasekanou petrželkou. Podáváme s rýží nebo celozrnným chlebem a zeleninovým salátem.