INGREDIENCE: 750 g hovězího masa na pečení, 3 lžíce oleje, 300g cibule, 3 stroužky česneku, šálek vývaru, 2 bobkové listy, 3 šálky piva, 1 lžička cukru, trochu Solamylu, tymián, petrželka, pepř, sůl. POSTUP PŘÍPRAVY: Očištěné maso nakrájíme na větší kostky a v oleji je ze všech stran zprudka osmahneme. Odstavíme a na oleji v druhé pánvi opečeme dočervena jemně pokrájenou cibuli, kterou opepříme, osolíme a okořeníme utřeným česnekem. Polovinu dávky masa okořeníme tymiánem, bobkovým listem a s několika snítkami petrželky vložíme do ohnivzdorné misky, osolíme, opeříme a pokryjeme půlkou dávky připravené cibule. Pak srovnáme další vrstvu masa a cibule. Podlijeme teplým vývarem a dolijeme pivem tak, aby maso bylo ponořeno. Přidáme trochu zkaramelizovaného cukru, povaříme a pak velice pomalu pečeme pod poklicí v troubě. Měkké maso vyjmeme, šťávu scedíme, zahustíme troškou Solamylu a povaříme