INGREDIENCE: 4 roštěnky, 60 g oleje, 100 g cibule, 3 stroužky česneku, 2-3 celé kapie, 20 g okurek, hořčice, čerstvá paprika, 1 kořen křenu, worcester, pepř, sůl, 1 malý rajský protlak, tatarská omáčka.
POSTUP PŘÍPRAVY: Nakrájené roštěnky nařízneme na okraji, aby se při grilování nekroutily, osolíme, opepříme a potřeme olejem. Necháme v chladničce 1 hodinu odležet. Na pánev dáme olej a na kolečka nakrájenou cibuli. Zpěníme ji, přidáme na nudličky nakrájené kapie, na plátky nakrájené okurky, papriku, rajsky protlak, česnek, hořčici, sůl, pepř a vše dusíme, až okurky změknou. Roštěnky grilujeme 5-6 minut po každé straně. Hotové roštěnky mírně pokapeme worcesterem a překryjeme připravenou zeleninovou směsí. Tuto směs mírně přelijeme tatarskou omáčkou, na kterou položíme strouhaný křen. Podáváme s bílým pečivem, brambory nebo hranolky.