xkuchtik.cz

 

ROŠTĚNKY S PŘEKVAPENÍM

 

INGREDIENCE: 4 plátky roštěnky (asi 600 g), sůl, Vegeta speciál, l50 g sýra Hermelín, 3 lžíce oleje, 4 lžíce pikantního kečupu, 2 lžíce pikantní hořčice, trochu sladké smetany.

POSTUP PŘÍPRAVY: Plátky masa naklepeme, okraje nařízneme, osolíme, posypeme špetkou Vegety, na polovinu roštěnky poklademe plátky Hermelínu, přehneme, okraje sklepneme nebo sepneme párátkem a na horkém oleji opečeme ze všech stran. Podlijeme vodou nebo vývarem a podusíme doměkka. Měkké maso vyjmeme, do výpeku přidáme kečup, hořčici a za stálého míchání prohřejeme. Podle potřeby přidáme trochu vody nebo vývaru. Nakonec omáčku zjemníme smetanou, vložíme maso a společně prohřejeme. Podáváme s bramborovými hranolky nebo rýží a se zeleninovým salátem.

 


Vloženo:17. 7. 2009  
http://www.xkuchtik.cz