INGREDIENCE: 6 lžic kremžské hořčice, 2 lžíce mletých mandlí, 4 lžíce přepuštěného másla, špetka cayenského pepře, 4 roštěnky, sůl, pepř, 2 lžičky másla.
POSTUP PŘÍPRAVY: V misce smícháme hořčici s mletými mandlemi a okořeníme cayenskym pepřem. Roštěnky lehce naklepeme a na okrajích několikrát nařízneme, aby se maso při pečení nekroutilo. Na pánvi rozehřejeme přepuštěné máslo a roštěnky na něm zprudka opečeme 1-3 minuty po každé straně, osolíme a opepříme. Poté plátky masa přendáme do pekáčku a potřeme hořčičnou pastou. Navrch poklademe kousíčky másla. Roštěnky pečeme v předehřáté troubě nebo na grilu 3-5 minut, dokud se nevytvoří zlatavá kůrka. Podáváme s bramborami a okurkovým salátem s jogurtovou zálivkou.