INGREDIENCE: 4 plátky hovězího masa, 100 špeku, 80 g oleje, 100 g másla, 150 g cibule, 30 g hladké mouky, sůl, pepř, česnek, sójová omáčka, 2 kostky masoxu nebo vývar.
POSTUP PŘÍPRAVY: Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme, pokapeme olejem a necháme asi 4 hodiny v chladnu odpočinout, Před tepelnou úpravou maso potřeme česnekem. Na polovinu plátku klademe plátky špeku, přehneme a okraje masa sklepeme, aby se plátek spojil. Po obou stranách zprudka opečeme, cibulku osmažíme do růžova, přidáme maso a dusíme doměkka. Měkké maso vyndáme, šťávu zaprášíme moukou, přidáme sójovou omáčku a masox a povaříme. Potom šťávu přecedíme na maso. Podáváme s rýží nebo brambory, obkládáme kolečky cibule, okurkou a rajčaty.