INGREDIENCE: 500 g hovězího masa, 4 lžíce Vegety, 2 cibule, 2 stroužky česneku, 1 lžička mletého zázvoru, 150g tresky, 1 lžíce oleje, 150 g špenátu, 4 vejce, pepř, sůl, hlávka salátu.
POSTUP PŘÍPRAVY: Očištěné hovězí maso nakrájíme na tenké nudličky, vložíme je do vody, přidáme koření, jemně nakrájenou cibuli a česnek, umletý zázvor a vaříme asi čtvrt hodiny. Mezitím očištěnou tresku nakrájíme na menší kostky, ty na rozpáleném oleji prudce opečeme a přimícháme k nim na nudličky pokrájený očištěný špenát. Zalijeme osolenými rozšlehanými vejci. Když ztuhnou, pánev odstavíme. Maso z vývaru vyjmeme, upravíme na talíře vyložené listy salátu a obložíme připravenou vaječnou směsí.