xkuchtik.cz

 

BRAMBOROVÝ GULÁŠ S VEPŘOVOU KONZERVOU A KAPUSTOU.

 

INGREDIENCE: 750 g brambor, 1 kapusta, 1 konzerva vepřového ve vlastní šťávě, 2 lžíce mouky, l cibule, 3 stroužky česneku, pepř, majoránka, kmín, sůl.

POSTUP PŘÍPRAVY: Do většího kastrole dáme rozehřát sádlo z konzervy. Osmažíme na něm nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme předem povařenou a na proužky nakrájenou Kapustu, na kousky nakrájené oloupané brambory, osolíme, podlijeme vodou a dusíme, až jsou brambory měkké. Pak pokrm zahustíme moukou rozmíchanou v troše vody, okořeníme česnekem, majoránkou, kmínem a pepřem a povaříme. Nakonec přidáme maso z konzervy, prohřejeme, dochutíme a podáváme.

 


Vloženo:13. 3. 2007  
http://www.xkuchtik.cz