INGREDIENCE: l květák, 3 vejce, 100 g strouhaného sýra, 4 plátky drůbeží šunky, máslo na vymazání formy, 30 g mouky a 30 g mouky na jíšku, pepř, sůl. POSTUP PŘÍPRAVY: Očištěný květák uvaříme ve slané vodě, necháme okapat a vidličkou rozetřeme na kaši. Smícháme s bešamelem - jíšku z mouky a másla zředíme studenou vodou a povaříme dohladka - přidáme strouhaný sýr, žloutky l a nakonec tuhý sníh z bílků. Máslem vymazanou ohnivzdornou misku vyložíme plátky drůbeží šunky a nádobu naplníme připravenou směsí. Asi 20 minut vaříme ve vodní lázni a pak ještě asi na 10 minut vložíme do trouby. Vyklopíme, rozkrájíme a porce na talířích přelijeme rajskou omáčkou.