INGREDIENCE: 500 g kapusty, 250 g uvařených těstovin, 200 g drůbežího salámu, 3 vejce, 80 g másla, 70 g strouhaného sýra, špetka strouhaného muškátového oříšku, pepř, sůl. POSTUP PŘÍPRAVY: Těstoviny uvaříme v osolené vodě, propláchneme studenou vodou a necháme okapat. Pak je promastíme lžící rozpuštěného másla. Mezitím uvaříme v osolené vodě doměkka kapustu a Okapanou ji umeleme. Máslo utřeme se žloutky a solí, přidáme polovinu dávky nastrouhaného sýra, kapustu, těstoviny a kostičky salámu. Promícháme a směs okořeníme nastrouhaným muškátovým oříškem, opepříme a dosolíme. Nakonec vmícháme sníh. Hmotu urovnáme na máslem vymazané ohnivzdorné misky a upečeme v předehřáté troubě. Porce na talířích sypeme strouhaným sýrem. Podáváme s okurkovým salátem.