INGREDIENCE: 4 silnější vepřové kotlety, sůl, pepř, mouku na obalenÍ, 4 plátky sýra, olej. Náplň: 1 lžíce másla, 1 cibule, 100 g šunky, sterilovaný hrášek nebo sterilovaný celer, vejce, na ozdobu ananas a brusinky. POSTUP PŘÍPRAVY: Nejdříve si připravíme náplň. Na rozehřátém másle osmahneme velmi jemně nakrájenou cibuli, přidáme na nudličky nakrájenou šunku a okapaný hrášek nebo na kostičky nakrájený celer. Vše lehce osmažíme, zalijeme vejci a necháme srazit. Kotlety očistíme, nožem v nich prořízneme kapsu, naplníme je vaječnou směsí, jehlicí nebo párátky otvor uzavřeme, kot lety osolíme, opepříme a obalíme v mouce. Vkládáme je na pánev s rozehřátým olejem a smažíme pod pokličkou na jedné straně. Pak kotletu otočíme, na smažený povrch vložíme plátky sýra a smažíme na druhé straně. Hotové kotlety přendáme na talíře, na sýr položíme kolečko ananasu a lžičku brusinkového kompotu a podáváme s bramborovou kaší nebo vařenými brambory s máslem.