INGREDIENCE: 750 g vepřové kýty, 200 g žampiónů, 2 vejce, 2 lžíce Solamylu, 4 lžíce oleje, 200 g zelí, 1 dl bílého vína, 1 lžičky chilli, 1 lžička cukru, 2 lžíce sójové omáčky, sůl. POSTUP PŘÍPRAVY: Vepřovou kytu nakrájíme na tenké nudličky V misce je zaprášíme Solamylem a zalijeme rozšlehanými vejci. Dobře promícháme a nejméně hodinu necháme v chladnu odležet. Mezitím nakrájíme na tenké nudličky zelí a podusíme do poloměkka v osolené vodě, na lžíci oleje podusíme na plátky nakrájené houby. Potom připravíme zálivku: sójovou omáčku smísíme s vínem , přisladíme, promícháme. Připravené maso zprudka a za stálého míchání opečeme v rozpáleném oleji, ochutíme čili kořením, přidáme zelí, žampióny a promícháme. Před koncem pečení zalijeme zálivkou a vysmahneme. Podáváme s rýží a zeleninovým salátem.