INGREDIENCE: 500 g vepřového masa z kýty,1 lžička soli, 2 lžíce Solamylu, 1 vejce, olej, 2 pórky, 1 hlávky bílého zelí, 1 l vývaru z masoxu, 1 lžičky glutasolu, sklenka vína vermutu, 4 lžíce sójové omáčky, 1 lžičky ostré papriky nebo chilli, 1 lžička škrobu namočeného v troše studené vody. POSTUP PŘÍPRAVY: Vepřové maso nakrájíme na velmi tenké plátky, osolíme, posypeme škrobem, vyklepneme vejce a dobře promícháme. Vložíme do chladničky a necháme půl hodiny až několik hodin rozležet. Občas zamícháme. Před přípravou rozpálíme v pánvi s vyšším okrajem olej, po částech vkládáme maso a vidličkou ho oddělujeme, aby se neslepovalo. Dozlatova opečené maso vyndáme na talíř a do zbylého tuku vhodíme na čtverečky pokrájené zelí a pórek. Chvíli opékáme, pak zalijeme vývarem, vínem a sójovou omáčkou, 2 minuty dusíme, vrátíme maso, společně prohřejeme, vlijeme trochu škrobu, opět promícháme, dochutíme ostrou paprikou a glutasolem a hned podáváme s dušenou rýží.