INGREDIENCE: 400 žampiónů, 2 lžíce citrónové šťávy, 2 lžíce másla, svazek petrželky, 80 g jitrnicového prejtu, 4 lžičky strouhanky, sul, pepř, špetka nastrouhaného muškátového oříšku, 4 silné plátky vepřového masa z kýty nebo pečeně, 4 lžíce přepuštěného másla. POSTUP PŘÍPRAVY: Žampióny očistíme a otřeme papírovým ubrouskem. Dvanáct malých houbiček nakrájíme na tenké plátky ` a lehce pokapeme citrónovou šťávou. Ostatní houby nakrájíme a pokapeme zbytkem citrónové šťávy. Na pánvi necháme rozpustit máslo a plátky hub z dvanácti žampiónů na něm orestujeme, až se vy~aří téměř všechna tekutina. Orestované žampióny smícháme s jitrnicovou náplní, přidáme lžíci nasekané petrželky a strouhanku. Okořeníme solí, pepřem a muškátovým oříškem. Plátky vepřového masa podélně nakrojíme tak, aby vznikla kapsa, kterou naplníme vzniklou směsí, a poté kapsu zašijeme nití. Na rozehřáté máslo vložíme maso a zbytek syrových žampiónů. Opékáme asi 10 minut. Pokrm osolíme, opepříme a krátce před dopečením přidáme do hub zbytek nasekané petrželky Podáváme s rozpečenou bagetou nebo opečenými bramborami.