INGREDIENCE: 200 g různých zbytků pečeného masa (vepřové, kuře, králík, krůta), 200g žampionů (nebo jiných dobrých hub), l vrchovatá lžíce sterilované kapie (nebo 1 čerstvá podušená paprika), 2 cibule, 1/2 lžičky sladké papriky, špetka pepře, 2 str. česneku, sůl, kečup podle chuti, trochu oleje. POSTUP PŘÍPRAVY: Na troše oleje podusíme jemné nakrájenou cibuli, přidáme na plátky nakrájené žampiony, osolíme je a přidáme špetku drceného kmínu a pepře a za občasného promíchání dusíme, až se odpaří stává, kterou houby pustily. Pak je ještě trochu osmahneme. Pokud máme Čerstvou papriku, nakrájíme ji na kousky a rovněž podusíme. Do pánve vložíme umleté nebo jemné nakrájené maso z pečené, přidáme česnek utřený se solí, všechno koření, vše společně podusíme, dochutíme kečupem, dosolíme a horkou pomazánku navršíme na opečené toasty nebo osmažené topinky. Můžeme ještě posypat strouhaným sýrem a zapéct.