INGREDIENCE: l korpus piškotového dortu (nebo kolik váží 4 vejce, tolik cukru a polohrubé mouky).
POSTUP PŘÍPRAVY: Žloutky ušleháme s cukrem, přidáme 4 lžíce horké vody, do hustého krému vmícháme mouku se lžičkou prášku do pečiva a zlehčíme hustým sněhem z bílků. Těsto vlijeme do vymaštěné a strouhankou vysypané dortové formy a upečeme. Pokud si koupíme hotový korpus, tato práce nám odpadne. Na vychladlý piškot natřeme tenkou vrstvu náplně, rozložíme na kolečka nakrájené banány, potřeme zbytkem náplně a přelijeme horkou čokoládovou polevou. Necháme v chladu ztuhnout. Pak krájíme na řezy a podle obliby ozdobíme šlehačkou.
Příprava náplně: Pudinkový prášek se lžící cukru rozmícháme v mléce a uvaříme. Necháme vychladnout do vlažná. Máslo se žloutkem a zbytkem cukru umícháme do pěny. Po lžičkách zašleháváme vlažný pudink, až získáme hladký krém.