INGREDIENCE: 4 bílky z čerstvých vajec, 80 g pískového cukru, 40 g polohrubé mouky, 100 g jader vlašských ořechů, tuk na potření alobalu, mouka na posypání, jahodový džem do rolády, 1/2 tabulky čokolády na vaření, 1 lžíce mléka, l lžíce másla.POSTUP PŘÍPRAVY: Čerstvé bílky ušleháme šlehačem s několika zrnky soli na tuhý sníh. Postupně zašleháváme cukr, potom vmícháme mouku a strouhané ořechy. Těsto vlijeme na pomaštěný a moukou posypaný alobal, který jsme rozložili na plech. Stejnoměrně je rozetřeme a dáme do vyhřáté trouby na 10 minut upéct. Vyjmeme z trouby, necháme krátce dojít a pak potřeme džemem a srolujeme. Necháme vychladnout a pocukrujeme nebo přelijeme rozehřátou čokoládou, zředěnou l lžící mléka a lžičkou rozehřátého másla.