INGREDIENCE: 500g syrového drůbežího masa, 800g brukve 300g mrkve, sůl, cukr, 500 g malých brambor, pepř. trochu koriandru, 1 lžíce oleje, 2 lžíce másla nebo rostlinného tuku.POSTUP PŘÍPRAVY: Brukev a mrkev očistíme, opereme a nakrájíme na plátky. Oboje vaříme 10 minut v malém množství vody, do níž jsme přidali sůl a 1/2 lžičky cukru. Zvlášť uvaříme omyté a oloupané brambory. Drůbeží maso nakrájíme na kostky, osolíme je, opepříme a okořeníme koriandrem. Na rozehřátém oleji maso ze všech stran dozlatohněda opečeme. Přidáme všechnu připravenou zeleninu a tuk a na mírném ohni pod pokličkou ještě necelých deset minut dusíme. Podáváme sypané nadrobno rozsekanými mladými lístečky brukví.