INGREDIENCE: 2 pomeranče, 100 g mandlí, 5 vajec, 100 g poloh. mouky, l lžička prášku do pečiva, 120 g pískového cukru. Krém: 100 g moučkového cukru, 200 g másla, 2 dl mléka, l lžíce pudinku, l žloutek. Poleva: 200 g moučkového cukru, 2 lžíce horkého mléka, l lžíce pomerančové šťávy POSTUP PŘÍPRAVY: Žloutky a cukr ušleháme dohusta, přidáme 4 lžíce horké vody, do husté pěny vmícháme jemně mleté mandle a mouku s práškem. Nakonec vmícháme hustý sníh z bílků. Upečeme v dortové formě. Po vychladnutí naplníme krémem. Pudink svaříme s mlékem, do horkého přidáme cukr a za stálého míchání máslo a žloutek. Mícháme do vychlazení. Naplněný dort polijeme polevou. Moučkový cukr smícháme s mlékem a šťávou. Mícháme dohladka. Povrch ozdobíme plátky pomeranče, nudličkami kůry a dalším ovocem.