INGREDIENCE: 180 g cukru, 180 g másla, 500 g měkkého tvarohu, 1/2 l mléka, l pudinkový prášek, 50 g nastrouhané čokolády nebo 2 lžíce kakaa. Poleva: 1/41 studené vody, 1/4 l šťávy z kompotu nebo citrónového sirupu, l vanilkový pudinkový prášek, l balíček piškotů, ovoce a šlehačka na ozdobu. POSTUP PŘÍPRAVY: Nejdříve si z mléka, části cukru a pudinkového prášku uvaříme pudink a dáme ho prochladnout. Cukr utřeme se změklým máslem do pěny, po lžičkách přidáváme tvaroh a vychladlý pudink. Krém rozdělíme na dvě poloviny a jednu obarvíme strouhanou čokoládou nebo kakaem. Dortovou formu vyložíme třetinou dávky piškotů, potřeme je kakaovým nebo čokoládovým krémem, krém pokryjeme druhou třetinou piškotu (můžeme je pokapat rumem), na ně rozetřeme světlý krém a ten zakryjeme zbytkem piškotů. Piškoty poklademe ovocem (jahody, maliny, plátky broskví nebo meruněk, ananas nebo dílky pomerančů), zalijeme polevou, kterou jsme svařili smícháním vody, ovocné šťávy nebo sirupu a pudinku, a necháme dobře prochladnout. Pak zdobíme šlehačkou, ovocem a strouhanou čokoládou.