xkuchtik.cz

 

ČALAMÁDA PO MAĎARSKU.

 

INGREDIENCE: l kg červených paprik nebo kapií, 500 g zelených paprik, l kg nedozrálých rajčat, 500 g cibule, 2 kg okurek, lžička pepře, nálev ze sáčku Deka.

POSTUP PŘÍPRAVY: Z paprik vykrojíme semeníky a stopky a nakrájíme je na nudličky, rajčata omyjeme a pokrájíme na plátky, cibuli nakrájíme nadrobno, okurky oloupeme, rozkrojíme, vyhodíme semeníky a pokrájíme je na nudličky. Z Deka uvaříme podle návodu nálev. Jednotlivé druhy zeleniny vkládáme do sklenic, každou okořeníme špetkou pepře a naplněnou sklenici zalijeme horkým nálevem. Nemusíme sterilovat  (ale můžeme).

 


Vloženo:3. 10. 2004  
http://www.xkuchtik.cz