xkuchtik.cz

 

PIKANTNÍ ČATNÍ.

 

INGREDIENCE: 1 kg zelených rajčat, 3 feferonky, 7 stroužku česneku, 100 g cibule, 250 g cukru 2 dl vinného octa, l lžička kari, l lžička mletého zázvoru, l lžička soli, 50 g rozinek, 0,5 dl bílého vína.

POSTUP PŘÍPRAVY: Rozinky umyjeme a namočíme do vína. Omytá rajčata spaříme, oloupeme a spolu s cibulí umeleme v mlýnku na maso. Dáme je do hrnce, přidáme prolisovaný česnek, sůl, ocet, namočené rozinky a koření. Vaříme na mírném ohni, občas zamícháme. Když je směs hustá jako kečup, plníme teplé do malých lahviček a uzavřeme.

 


Vloženo:25. 9. 2003  
http://www.xkuchtik.cz