INGREDIENCE: 150g mletých ořechů, 150g mouč. cukru, 150g mletých piškotů, 2 vejce, 1 lžíce kakaa.
Krém: 20g másla, 2 lžíce mouč, cukru, 1 šlehačka, 1 vanilkový cukr.
POSUP PŘÍPRAVY: Z uvedených surovin zaděláme těsto a rozválíme na igelitu na sílu asi ½ cm, nakrájíme čtverečky které natáčíme na plechové trubičky. Necháme je zaschnout do druhého dne, stáhneme z formiček a polijeme je čokoládovou polevou. Po zaschnutí polevy plníme krémem. Krém: Do hrníčku dáme šlehačku a vanilkový cukr a necháme přejít varem. Máslo a mouč, cukr umícháme a přidáme vychladlou šlehačku. Dobře vyšleháme a plníme. Hotové trubičky uchováváme v chladnu.