xkuchtik.cz

 

BRAZILSKÁ POLÉVKA.

Brazilská kuchyně.

 

INGREDIENCE: 300 g hovězího masa, 300g kuřecího masa, 1 cibule, 2 lžíce oleje, česnek, 1 petržel, 3 menší rajčata, 5 lžic sterilovaného hrášku, sůl.

POSTUP PŘÍPRAVY: Hovězí a kuřecí maso nakrájíme na drobné kostičky, dáme do hrnce s rozehřátým olejem a krátce osmáhneme. Přidáme na drobno nakrájenou cibuli, na kostky nakrájenou petržel a utřený česnek. Osmažíme do růžova a přidáme na dílky nakrájená rajčata. Chvilku podusíme, zalijeme vodou a osolíme. Vaříme do změknutí masa. Poté maso vyjmeme, vývar na něj procedíme, přidáme hrášek a krátce povaříme.

 


Vloženo:9. 2. 2005  
http://www.xkuchtik.cz