INGREDIENCE: 200 g vepřového plecka, 400 g kuřecích řízků, 200 g klobásky, 1 červená paprika, 1 zelená paprika, 1 plechovka červených fazolí, v chilli omáčce, 4 střední cibule, 6 stroužků česneku, 200 g žampionů nebo plechovka sterilovaných, 50 ml olivového oleje, chilli koření, 1 pórek, 100 ml piva, 1 kelímek strouhaného křenu, sůl, mletý pepř.
POSTUP PŘÍPRAVY: Maso pokrájíme na nudličky, klobásku na tenká kolečka, žampiony oloupeme a pokrájíme na kousky, papriky zbavíme jádřinců, nakrájíme na proužky, česnek a cibuli nakrájíme na malé kostičky. Na rozpáleném oleji osmahneme klobásku a maso, vyjmeme na talíř, do výpeku dáme nakrájenou cibuli a česnek, přidáme papriky, žampiony a restujeme tak 3 -5 minut. Pak zpět vložíme maso, na kousky nakrájené chilli papričky nebo lžičku chilli koření, podlijeme mírně pivem a pár minut podusíme. Přidáme plechovku fazolí (dle potřeby i s trochou nálevu) a prohřejeme. Okořeníme dle chuti. Podáváme na pánvi ozdobené jemnými kolečky pórku a posypané čerstvě nastrouhaným křenem. Příloha: hranolky, americké brambory, pečivo.