INGREDIENCE: 750 g krůtích prsou, sůl, ml. pepř, ml. červená paprika, olej, 1 cibule, 150g žampionů, 3 vejce, lžíce sekané petrželové natě.
POSTUP PŘÍPRAVY: Krůtí prsa rozřízneme na 2 cm silný plát. Mírně naklepeme a osolíme. Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme nakrájené žampiony, osolíme a osmažíme. Do žampionů vlijeme rozšlehané vejce a za stálého míchání necháme ztuhnout. Přidáme petrželovou nať, promícháme a směs rozetřeme na připravené maso. Svineme do rolády, pevně svážeme nití a vložíme do pekáčku. Potřeme olejem, posypeme ml. paprikou, podlijme trochou vody a upečeme do růžova. Během pečení přeléváme výpečkem a podle potřeby podléváme horkou vodou.