SMĚS DVOU MAS: Je nejoblíbenějším druhem mletého. Vyrábí se z poloviny vepřového a z poloviny hovězího masa. Smí obsahovat max. 30% tuku. Toto mleté maso je ideální na karbanátky a sekanou.
SMĚS NA TATARSKÝ BIFTEK: Toto hovězí maso smí obsahovat max. 6% tuku a je nejlibovější ze všech mletých mas. Chutná výborně zasyrova na celozrnném chlebu, smíchané s cibulí, kapary, vaječným žloutkem a kořením.
HOVĚZÍ: tento druh mletého masa, které bylo zbavené šlach a nesmí obsahovat více než 20% tuku. Představuje libovou variantu ke směsi mletého masa a je vhodné na přípravu karbanátku, n pečení a omáček.
VEPŘOVÉ: Mleté maso z vepřového se připravuje z masa zbaveného tuku. Smí obsahovat max. 35% tuku. Vepřové mleté maso je šťavnaté, kořeněné a hodí se zejména na pečení.
METT: Tento druh je vyráběn z vepřového masa, které je však hruběji namleté a prodává se většinou již okořeněné. Chutná nejlépe zasyrova ochucené cibuli.
MLETÉ SKOPOVÉ: Toto mleté maso u nás není velkou tradicí, na požádání vám jej však v některých obchodech rádi připraví. Používá se k přípravě musak, a jiných balkánských jídel.