INGREDIENCE: 4 filety z Pangase, 2 cibule, koření na ryby, hladká mouka, 4 papričky kozí rohy červené, nebo zeleninová paprika, citronová šťáva, kmín, olivový olej, tvrdý sýr, zelenou petrželku na ozdobu, sůl.
POSTUP PŘÍPRAVY: Rozmražené filety si osušíme utěrkou. Dno pekáčku potřeme olejem a rozložíme na něj 1 cibuli rozkrájenou na půl kolečka. Filety lehce posolíme z obou stran a rozložíme na cibuli. Mezery vyplníme zbylou cibulí. Citronovou šťávou pokapeme porce ryby, poprášíme kořením, kmínem a pokapeme olejem a dáme na 2 hodiny do studena uležet. Potom porce poprášíme moukou a poklademe papričkami a dáme na 20 minut péci do předehřáté trouby na 180 stupňů. Troubu vypneme a porce poklademe tvrdým sýrem nakrájeným na plátky a necháme jen roztéci. Na talíři ozdobíme zelenou petrželkou. Podáváme se šťouchaným bramborem, nebo s pikantními pečenými brambory a tatarskou omáčkou.