xkuchtik.cz

 

GULÁŠ Z VEPŘOVÝCH JATER

 

INGREDIENCE: 500 g vepřových jater, 2 cibule, 4 - 5 stroužků česneku, 4 dl vody, 3 lžíce sojové omáčky, 6 lžic kečupu, 1 lžička kari koření, 1 lžička sladké mleté papriky, majoránka, sůl, trochu oleje, 1 lžička solamylu.

POSTUP PŘÍPRAVY: Cibuli a česnek nakrájíme nadrobno. Osmahneme na rozpáleném oleji, přidáme játra a prudce opečeme. Pak zasypeme paprikou a kari, rozmícháme a podlijeme vodou. Dusíme doměkka. V trošce vody rozmícháme solamyl, vlijeme k játrům, přidáme majoránku a kečup, promícháme a krátce povaříme. Nakonec podle chuti osolíme a dále už nevaříme. Podáváme s houskovým knedlíkem.

 


Vloženo:10. 1. 2010  
http://www.xkuchtik.cz