xkuchtik.cz

 

RYBACÍ ŠALÁT S MAJOLKOU

Od Mariky z Prešova

 

INGREDIENCE: 3 konzervy rýb v paradajkovej omáčke. 3 vajcia. 1 pohár majonézy. 20 dkg jemnej salámy, 5 sterilizovaných uhoriek, 1 konzerva hrášku, 1 konzerva kukuřice, 1 ČL horčice, 1 dcl sladkej smotany, 1 ČL cukru, soľ, mleté čierne korenie.

POSTUP PŘÍPRAVY: Vajcia uvaríme natvrdo. Ryby aj s paradajkovou omáčkou v mise roztlačíme vidličkou. Pridáme nadrobno nakrájané vajcia, uhorky a salámu. Pridáme majonézu, smotanu, horčicu a hrášok s kukuricou. Nakoniec dochutíme cukrom, soľou a korením. Necháme v chladničke odležať aspoň 3 hodiny.

 


Vloženo:20. 6. 2010  
http://www.xkuchtik.cz