xkuchtik.cz

 

BRAMBOROVÝ GULÁŠ V

 

INGREDIENCE: 200 g hovězího masa, 50 g sádla, 3 cibule, špetka kmínu a pepře, 1 l zeleninového vývaru, 2 pálivé papričky, lžička sl. Papriky, 300 g brambor, 2 rajčata.
 
POSTUP PŘÍPRAVY: Omyté maso nakrájíme na kostičky. Cibuli pokrájíme nahrubo a ve větším kastrole jí osmahneme na sádle, až zesklovatí. Přidáme nakrájení maso a osmažíme ho ze všech stran. Poté vložíme nakrájené pálivé papričky, nakrájená rajčata, ml. papriku, osolíme a opepříme. Přelijeme vývarem a vaříme na mírném ohni, dokud maso nezměkne. Přidáme na krájené brambory, kmín a vaříme dalších 20 minut, podle potřeby podléváme horkou vodou.

 

 


Vloženo:16. 2. 2013  
http://www.xkuchtik.cz