INGREDIENCE: 6 vepřových kotlet, 200g vepřových jater, 1 větši cibule, 50g mandlí, 100g žampionů, lžíce kečupu, sůl, mletý pepř, drcený kmín, vepřová bránice, lžíce sádla. POSTUP PŘÍPRAVY: Z kotlet odsekneme kost z páteře. Do masa uděláme kapsu, do ní vložíme špachtli a lehce paličkou naklepeme. Cibuli drobné nakrájíme, na sádle zpěníme, vložíme na jemné plátky nakrájená játra orestujeme je, pak přidáme na plátky nakrájené žampiony a loupané pražené mandle. Vydusíme do tuku, zakapeme kečupem a ochutíme solí a drceným kmínem. Vychladlou náplň vložíme do kapsy v mase, povrch masa osolíme a celé zabalíme do bránice. Na pekáči v horké troubě pečeme do měkka. Během pečení maso Přeléváme výpekem. Podáváme na plátky nakrájené, podlité výpekovou šťávou. Vhodnou přílohou jsou vařené brambory nebo dušená rýže.