INGREDIENCE 500 g brambor, 4 lžíce másla, 150 g celeru, 200 g cukety, 1 cibule, špetka pepře, špetka soli, 500 g hovězí roštěné, 2 lžíce hořčičného semínka, 6 rajčat, 150 g kysané smetany, lžíce plnotučné hořčice, lžička solamylu, petrželka POSTUP PŘÍPRAVY Brambory oloupeme, omyjeme a nakrájíme na špalíčky. Na pánvi rozehřejeme 2 lžíce tuku a opékáme je cca 10 minut. Mezitím okrájíme a opereme celer a nasekáme ho na kostičky. Očištěnou cuketu rozkrájíme na větší kousky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na proužky. Zeleninu přidáme k bramborám, osolíme, opepříme a asi 5 minut podusíme. Na suché pánvi orestujeme hořčičná semínka a odložíme do mističky. Maso nařežeme na proužky. Na pánvi rozehřejeme zbytek tuku a za stálého obracení maso asi 3 minuty opékáme. Rajčata přepůlíme, zakysanou smetanu, hořčici a solamyl utřeme do hladka. Maso a rajčata přidáme do pánve k zelenině, vmícháme smetanovou hořčici a necháme přejít varem. Podáváme posypané orestovaným hořčičným semínkem a posekanou kadeřavou petrželkou