INGREDIENCE: 1000g kančího hřbetu, 50g mrkve, 50g celeru, 50g cibule, 1/4l červeného vína, 50g másla, 2 vejce, 200g strouhaného chleba, 200g sádla, celý pepř, nové koření, tymián, bobkový list, 10g mleté skořice. POSTUP PŘÍPRAVY: Z rozpůleného kančího hřbetu nakrájíme žebírka, která upravíme tak, aby u kosti zbyl pouze střed masa. Osolíme je, vložíme na nakrájenou kořenovou zeleninu a cibuli na másle, okořeníme, podlijeme červeným vínem a řádně dusíme. Když je maso měkké, vyjmeme je, osušíme, posypeme mletou skořicí, obalíme ve strouhaném chlebě a smažíme na sádle do červena. Jako přílohu dáváme vařený brambor, sypaný zelenou petrželkou, a studenou omáčku z rajských jablíček.