xkuchtik.cz

 

ROŽNOVSKÝ MINUTKOVÝ GULÁŠ.

 

INGREDIENCE: 600g svíčkové, sůl mletý pepř, 80g oleje, mletá sladká paprika, 4 větší stroužky česneku, 1 větší cibule, 1 větší kapie 120g žampiónů, 4 lžíce sterilovaných fazolek, 6 lžic sterilované karotky, petrželka.

POSTUP PŘÍPRAVY: Maso nakrájíme na špalíčky, osolíme, opepříme a na velké pánvi opékáme na oleji tak, aby uvnitř zůstaly růžové. Přidáme papriku (nenecháme osmahnout), česnek, cibuli nakrájenou nadrobno, na nudličky nakrájenou kapii, na plátky nakrájené žampióny, sterilované fazolky a karotku a vše osmahneme spolu se špalíčky upečené svíčkové. Přidáme 4lžíce vody. Hotový pokrm sypeme rozsekanou petrželkou.

 


Vloženo:12. 3. 2000  
http://www.xkuchtik.cz