xkuchtik.cz

 

SRNČÍ MINUTKOVÝ GULÁŠ

 

INGREDIENCE:
500g srnčí kýty,
4 lžíce oleje, sůl,
mletá sladká paprika, mletý pepř,
2 lžíce másla,
2 cibule,
60g žampiónu,
2 lžíce rajčatového protlaku,
8 lžic vývaru z kostí nebo vody.

POSTUP PŘÍPRAVY:
Odblaněnou srnčí kýtu nakrájíme přes vlákna na hranolky, pokapeme lžící oleje a necháme v chladničce dva dny nakřehnout.
Před přípravou ji osolíme, okořeníme a prudce osmahneme na rozehřátém oleji a másle.
Pak přidáme na nudličky nakrájenou cibuli, na plátky nakrájené žampióny, osmažíme, vmícháme rajčatový protlak, smažíme ještě minutu, zalijeme vývarem nebo vodou, povaříme další minutu a hned podáváme. Vhodná příloha jsou opékané brambory.

 


Vloženo:11. 10. 2010  
http://www.xkuchtik.cz