INGREDIENCE: 4 lžíce sádla, 1 větší cibule, 200g hovězí kližky, sůl, 1 lžička sladké mleté papriky, 20g vepřového ramínka, 1 lžička hladké mouky 1 lžíce rajčatového protlaku nebo kečupu.
POSTUP PŘÍPRAVY: Na sádle zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme na kostky nakrájené hovězí maso, osolíme, necháme osmahnout, přidáme sladkou mletou papriku, podlijeme a dusíme. Když je hovězí maso poloměkké, přidáme nakrájené vepřové maso a dusíme. Když je obojí maso téměř měkké, necháme je vysmahnout do tuku, zaprášíme moukou, necháme osmahnout, podlijeme, rozmícháme a dusíme. Před dokončením pokrmu přidáme do šťávy rajčatový protlak nebo kečup. Můžeme použít i jiné dva druhy masa.