xkuchtik.cz

 

GULÁŠ Z HOVĚZÍHO ČI VEPŘOVÉHO SRDCE.

 

INGREDIENCE: 100g anglické slaniny, půlka hovězího nebo celé vepřové srdce, 1 větší cibule, 1 lžička mleté sladké papriky, mletý pepř, 3 lžíce strouhaného chleba, masox, majoránka, sůl.,

POSTUP PŘÍPRAVY: Nadrobno nakrájenou anglickou slaninu rozškvaříme, vložíme očištěné, odblaněné, na drobné kostky rozkrájené srdce, zasypeme je pokrájenou cibulí, paprikou a opékáme za stálého míchání. Když se maso vydusí do tuku, zasypeme je strouhaným chlebem, osmahneme a pak podlijeme potřebným množstvím vroucí vody. Přidáme pepř, masox a za občasného zamíchání dále dusíme doměkka. Nakonec dochutíme majoránkou a solí.

 


Vloženo:13. 3. 2000  
http://www.xkuchtik.cz