INGREDIENCE: 1 konzerva vepřového masa, 1 konzerva hovězího masa ve vlastní šťávě, 2 velké cibule, 3 brambory, sůl, pepř, 1 menší květák ,4 mrkve, 1 brukev, 5 rajčat, 2 zelené papriky, 1 stroužek česneku.
POSTUP PŘÍPRAVY: Maso vyjmeme z konzervy, pokrájíme na menší kousky a prudce osmahneme na polovině tuku z konzerv a na cibuli pokrájené na plátky. Brambory oloupeme, uvaříme zvlášť a přidáme nakrájené na kostky. Rovněž květák uvaříme zvlášť a rozebereme na růžičky. Mrkev a brukev nakrájíme na plátky a dusíme na tuku, pak přidáme na proužky krájené papriky, a když jsou měkké přidáme na plátky nakrájená rajčata. Zeleninu vydusíme do tuku, přidáme ještě utřený česnek a nakonec spojíme s masem a ostatními přísadami. Podáváme s chlebem.