xkuchtik.cz

 

RYBÍ GULÁŠ.

 

INGREDIENCE: 600-700 g různých ryb, sůl, 60g slaniny, 1 cibule, 1 lžička mleté sladké papriky, 300g brambor, mletý kmín.POSTUP PŘÍPRAVY: Očištěné a omyté ryby zbavíme kostí, nakrájíme na kostičky, osolíme a necháme stát na chladném místě. Nadrobno nakrájenou slaninu rozškvaříme, přidáme pokrájenou cibuli a zpěníme ji. Pak přidáme mletou papriku, očištěné a na kostičky nakrájené brambory, osolíme, posypeme mletým kmínem a dusíme dopoloměkka. Pak zalijeme horkou vodou, přidáme nakrájené ryby a dusíme pod pokličkou doměkka. Podáváme s pečivem nebo s vařenými brambory.

 


Vloženo:13. 3. 2000  
http://www.xkuchtik.cz