INGREDIENCE: 50g rostlinného oleje, 400g cuket, 200g kedluben, 600g vepřové kýty, sůl, 1 lžíce Solamylu, 100g oleje, 5 stružků česneku, 3 lžíce sójové omáčky, 1 lžíce octa, 3 lžíce dezertního vína, 1dl vývaru, špetka cukru. POSTUP PŘÍPRAVY: Na tuku krátce osmažíme na silnější hranolky nakrájenou cuketu a kedlubny. Napůl měkké je vyjmeme do misky. Vepřovou kýtu nakrájíme na nudličky,trochu osolíme, obalíme v Solamylu a na horkém oleji za stálého míchání orestujeme. Přebytečnou část oleje slijeme, přidáme na plátky nakrájeny česnek, orestovanou cuketu a kedlubny, sójovou omáčku, ocet, víno, vývar, špetku cukru a krátce podusíme, zahustíme Solamylem.