xkuchtik.cz

 

RYBÍ FILÉ NA ITALSKÝ ZPŮSOB.

 

INGREDIENCE: 750 g rybího filé, 1 l vývaru, 25 g celeru, 25 g petržele, 25 g mrkve, 50 g cibule, lžíce rajčatového protlaku, 100 g rajčat, trochu hladké mouky, sůl, 2,5 cl octa 8 %, celé nové koření, bobkový list, 50 g bílých fazoli, 75 g rostlinného tuku.

POSTUP PŘÍPRAVY: V rozpáleném tuku opečeme osolené porce rybího filé. )pečené vyjmeme, do tuku vložíme očištěnou na kolečka krájenou cibuli, slabé osmahneme, zaprášíme moukou, přidáme koření, rozmačkaná rajčata, rajčatový protlak, ocet a vlažný vývar. Vše dobře rozšleháme a necháme zvolna vařit, až nám omáčka přiměřeně houstne. Podle chuti přisolíme a vložíme pečené porce filé, přidáme předem do měkka uvařené a okapané fazole a necháme ještě povařit.

 


Vloženo:8. 12. 2002  
http://www.xkuchtik.cz