INGREDIENCE: Pro 1 osobu: 150g vepřové pečeně, 15g oleje, 10g másla, 10g šunky, 10g kapie, 1/3 vejce, 15g nakládaných žampionů, 50g 33% smetany, 1 cl bílého vína, mletý pepř a sůl. POSTUP PŘÍPRAVY: V kotletě z vepřové pečeně nařízneme kapsu, kterou naplníme touto směsí: Na tuku podusíme na nudličky nakrájenou šunku a na kostičky nakrájené kapie. Do podušené šunky a kapie vlijeme rozkvedlané osolené vejce a necháme za stálého míchání srazit. Potom naplníme připravenou kotletu a kapsu upevníme párátkem nebo jehlicí. Osolíme, opepříme a pak opečeme zvolna po obou stranách. Opečenou kotletu zalijeme smetenou a vínem a necháme v troubě chvíli podusit. Před dokončením přidáme jemně nasekané žampiony. PŘÍHOHA: dušená rýže/hranolky/vařené brambory.