INGREDIENCE: 400g kuřecího masa, 400g drůbežích jater, olivy, koření na divočinu, kapie, 1 cibule, 50g špeku, olej, pepř, sůl, grilovací koření, sojová omáčka, worcesterová omáčka, chilli, 2 dl červeného vína, vývar, 3 stroužky česneku, hrnek vody, lžička solamylu.
POSTUP PŘÍPRAVY: Cibuli nakrájíme na půlkolečka osmáhneme, k tomu přidáme kuřecí maso nakrájené na nudličky, dáme na rozpáleny tuk, přidáme nakrájený špek, koření a chvíli dusíme. Na druhé pánvi osmáhneme na kosičky nakrájená játra, přidáme koření a dusíme. Ke kuřecímu masu přidáme sterilovanou kapii, česnek, sojovou omáčku a worcesterovou omáčku, chilli a podlijeme červeným vínem, chvíli dusíme. Ke konci přidáme hotové játra, olivy a pórek, zalijeme solamylem rozmíchaným s vodou. Chvíli povaříme. Podáváme s rýží.