INGREDIENCE: 600g krůtích prsou (špalíček),sůl, hořčice, olej, 70g šunky, 3 žampióny, 2 vejce, kousek červené papriky, vývar, 1 lžíce másla.
POSTUP PŘÍPRAVY: Krůtí prsa rozkrojíme na plát, lehce jej rozklepeme do šířky, osolíme a potřeme tence hořčicí. Na oleji osmáhneme žampióny nakrájené na plátky, zalijeme je rozšlehanými vejci a umícháme řidší nádivku. Potřeme jí lehce plát masa, poklademe jej šunkou a nudličky papriky a maso stočíme do rolády. Ovineme ji pevnou nití, vložíme do kastrolu s rozehřátým olejem, lehce opečeme po všech stranách, podlijeme vývarem a dusíme nebo pečeme, až maso změkne, při tom je otáčíme a podléváme vývarem. Měkké maso necháme stát v kastrolu asi 5 minut, pak nakrájíme na šikmé plátky, do šťávy přidáme maso a necháme jej rozehřát. Hned podáváme.