POSTUP PŘÍPRAVY: Oloupeme a na kostičky nakrájíme 1 cibuli. Zpěníme ji na 2 lžících másla. Přimícháme 500g kysaného zelí a 2 lžíce rajčatového protlaku. Povaříme asi 3 minuty. Nádivku osolíme, opepříme přidáme hrst nasekaného kopru a 200g ovčího sýra. Přimícháme 50 ml kysané smetany. Odkrojíme vršky od 12 paprik a odstraníme jádřince. Naplníme lusky zelnou směsí a vyrovnáme do zapékací formy vymaštěné 2 lžícemi oleje.Papriky uzavřeme vršky. Smísíme 100ml kysané smetany se 4 vejci, 1 lžící ml. papriky, solí a pepřem. Omáčkou zalijeme pokrm. Formu překryjeme alobalem a papriky pečeme 60 minut při 200°C. Hotové necháme chvíli prochladnout.