INGREDIENCE: 3 vejce, sůl, pepř, 1 lžičky ml. papriky, 50g poloh. mouky, 2 plátky bílé želatiny, 200g lučiny, 50g eidamu, 50g sušených rajčat, pažitka, 6 plátků šunky.
POSTUP PŘÍPRAVY: Rozpálíme troubu na 220°C a plech vyložíme alobalem. Oddělíme vejce. Z bílků našleháme tuhý sníh. Žloutky spolu s kořením a 2 lžícemi chladné vody utřeme do pěny. Tu potom společně s moukou zapracujeme do bílkového sněhu. Těsto rozetřeme na plech a pečeme asi 10 minut. Želatinu namočíme na 3 minuty do chladné vody. Nastrouháme sýr, rajčata nakrájíme na kousky. Obojí vetřeme do lučiny. Nakonec vmícháme i drobně nakrájenou pažitku. Želatinu vymačkáme a rozpustíme v teplé vodě. Necháme ji krátce prochladnout a potom vmícháme do připraveného tvarohového krému. Na vychladlé těsto položíme plátky šunky a potřeme je krémem. Pomocí alobalu zavineme roládu a uložíme ji na 2 hodiny do chladničky.