INGREDIENCE: 4 sójové plátky nebo sójové kuřecí plátky, 1/2 lžíce sójové omáčky, 2 plátky šunky, 2 plátky eidamu, 1 vejce, 1/4 sklenky mléka, 1/2 lžičky směsi "Sójové maso", hladká mouka, strouhanka, olej na smažení.
POSTUP PŘÍPRAVY: Sójové maso dáme nabobtnat do směsi sójové omáčky a horké vody. Vejce, mléko a směs koření "Sójové maso" ušleháme. Nabobtnalé řízky vyjmeme, osušíme a namočíme do vaječné směsi. Přitiskneme kousek sýra o velikosti řízku a kousek šunky. Namočíme do mouky, vajíčka a strouhanky a vysmažujeme v tuku. K tomu podáváme brambory, po případě bylinkovou omáčku, salát. Někdy můžeme do strouhanky na obalování přidat 1 - 2 lžíce sezamového semínka.