INGREDIENCE: 450 g filé z bílé ryby, olej na smažení, 60 g šunky, čerstvý zázvor, 6 vodních kaštanů, 4 jarní cibulky, 3 lžíce sojové omáčky, 1 lžíce vinného octa, 280 ml masového vývaru, 1 lžíce škrobové moučky, 1 chilli paprička, 2 lžičky cukru krystal.
POSTUP PŘÍPRAVY: Vejce smícháme s moukou, vínem, solí a pepřem. Nakrájené filé obalíme v hladké mouce a těstíčku. Jednotlivé kousky usmažíme v oleji a vyjmeme. Na druhé pánvi orestujeme šunku, zázvor, kaštany, jarní cibulku a chilli. Přidáme sojovou omáčku, vinný ocet a vaříme 1 minutu. Zalijeme vývarem a zahustíme škrobovou moučkou. Dochutíme cukrem a přidáme osmaženou rybu.