xkuchtik.cz

 

RYBA NA SINGAPURSKÝ ZPŮSOB.

 

INGREDIENCE: 450 g filé z bílé ryby, olej na smažení, 1 velká cibule, 1 lžička curry, 4 kolečka ananasu, 100 g mandarinek, 100 g vodních kaštanů, 1 lžíce škrobové moučky, 1 citrón. Těstíčko: 1 bílek, 1 lžíce škrobové moučky, 2 lžíce bílého vína, sůl, pepř. POSTUP PŘÍPRAVY: Vejce smícháme se škrobovou moučkou, vínem, solí a pepřem. Nakrájené filé namočíme do těstíčka, smažíme dozlatova v oleji, vyndáme a necháme okapat. Na druhé pánvi orestujeme zprudka cibuli, přidáme curry, zalijeme šťávou z ananasu a mandarinek, přidáme citrónovou šťávu a zahustíme škrobovou moučkou. Do omáčky dáme nakrájený ananas, mandarinky a kaštany a po krátkém povaření vložíme rybu.

 


Vloženo:10. 12. 2001  
http://www.xkuchtik.cz